Hotel Vartiosaari

Hotel Vartiosaari

Hotelli luonnon keskellä

Rakennukset saarelle on tehty luontoa kunnioittaen ja saaren muoto huomioiden. On jopa yllätyksellistä, että rakennukset kätkevät sisäänsä tyylikkäästi kalustetut, yksilölliset, avarat ja hienostuneet hotellihuoneet. Laadukkaissa leveissä vuoteissa asiakkaamme voivat nauttia kauniista unista.

Kaikista huoneistamme on upea joki- ja metsämaisema. Huoneemme on sisustettu aidoilla luonnonmateriaaleilla ja design huonekaluilla. Huolehdimme asiakkaistamme yksilöllisesti. Tarjoamme elämyksen, mikä on paljon enemmän kuin yöpyminen hotellissa – me olemme luonnon keskellä.

 

 

Huoneet

Yksityisellä saarellamme on 11 huonetta, joissa petipaikkoja yhteensä 36 hengelle. Huoneet on remontoitu vuonna 2017 ja 2019. Uudistukset suunnitteli arkkitehti Yrjö Wiherheimo ja tekstiilitaiteilija Tiina Wiherheimo. Saareen suunniteltiin omat kalusteet. Kalusteet on toteuttanut puuseppä Seppo Auvinen. Huoneissa on myös Muuramen klassikkokalusteita sekä Artekin, design by Alvar Aalto, kalusteita.

Jokaisesta huoneessa on oma sisäänkäynti, kylpyhuone, säädettävä lämmitys, lattialämmitys ja ilmastointi, maksuton Wi-Fi, TV, vedenkeitin ja cupsolo-kahvinkeitin. Hotellisauna on vieraidemme käytössä ja yksityiset saunavuorot voi tilata etukäteen tai sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.

Parvellisissa huoneissa avoparvilla on kaksi erillistä sänkyä. Yhdessä huoneistamme on oma sauna.

Aamiainen, yksityinen saunavuoro, kylpytakit ja tervetuloa-juoma sisältyvät huonehintaan.

Varaa Lapin lomasi nyt

Huonetyypit

2 x Superior Yläkerta  - (2 hlö)
2 x Superior -  (2 hlö)
7 x Superior + Parvi - (2+2 hlö)
Yhteensä 11 huonetta, 36 petipaikkaa + 11 lisävuode paikkaa lapsille

Jokaisessa huoneessa on

  • Vedenkeitin ja cupsolo-kahvinkeitin
  • Maksuton wi-fi ja TV
  • Säädettävä lämmitys ja ilmastointi
  • Hiustenkuivaaja
  • Toalettitarvikkeita
  • Kylpytakit
  • Suihku ja wc
  • Silitysrauta ja -lauta pyydettäessä

 

 
 
 
 

Oma saari – ikimuistoinen elämys

Varaa oma saari, kun haluat unohtumattoman paikan kokoukselle tai perhejuhlille.  Ympäröivä jokiluonto tarjoaa upeat puitteet erilaisille ulkoaktiviteeteille. Modernin Kota ravintolamme lämminhenkinen tunnelma ja herkullinen ruoka sopivat erinomaisesti niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille ruokailuihin ja illanviettoon.  

Hotellin iso sauna ja tunnelmallinen takkahuone sekä perinteinen puulämmitteinen rantasauna ovat varattavissa myös erikseen.