Hotel Vartiosaari

Hotel Vartiosaari


Hotelli Vartiosaari

Hotelli Vartiosaari – Aurora Island

Kävele riippusillan yli ja rentoudu omassa saaressa keskellä Kemijokea luonnonkauniissa maisemissa! Hotelli Vartiosaari sijaitsee vain 10 km Rovaniemen keskustasta, Napapiiriltä ja lentokentältä.

Hotellissamme on 11 huonetta, henkilökohtainen palvelu,  korkealuokkainen ruoka ja tyylikkäät ja tilavat huoneet. Aamiaiset ja muut ruokailut tarjoillaan tunnelmallisessa Kota Ravintolassa, jonka keskellä palaa elävä tuli. Kaikki rakennukset ja miljöö on uudistettu 2017.

Huoneet ovat sisustettu Muuramen ja Artekin, design by Alvar Aalto, klassikoilla ja ikkunoista avautuu jokinäkymä. Tilavissa huoneissa on oma sisäänkäynti.

 • 2 x Superior Yläkerta  – (2 hlö)
  2 x Superior –  (2 hlö)
  7 x Superior + Parvi – (2+2 hlö)
  Yhteensä 11 huonetta, 36 petipaikkaa + 11 lisävuode paikkaa lapsille
 • Moderni ravintola Kota 50 hengelle
 • 10 min Rovaniemen keskustaan ja rautatieasemalle
 • 10 min Rovaniemen lentokentälle
 • 10 min Napapiirille

Varaa lomasi Hotelli Vartiosaaressa nyt

 
 
 

Ravintola

Moderni ravintola Kota on Vartiosaaren sydän.  Suuren tulisijan ympärille sopii ruokailemaan yhteensä 50 henkeä. Keittiömestarimme loihtii herkulliset lounaat sekä illalliset paikallisista herkuista. Räätälöimme kaikille sopivat kokonaisuudet. Ravintolassa tarjoillaan myös hotelliaamiainen.

Lue lisää

Huoneet

Yksityisellä saarellamme on 11 huonetta – petipaikkoja yhteensä 36 hengelle. Sisustuksessa on käytetty Muuramen ja Artekin klassikoita ja Hotelli Vartiosaareen suunniteltuja uniikkeja kalusteita ja elementtejä.

Lue lisää

Palvelut

Räätälöimme juuri teille sopivat palvelut ja henkilökuntamme on valmiina toteuttamaan yksilöllisetkin toiveet. Yhteistyössä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa toteutamme unohtumattomia kokonaisuuksia.

Lue lisää