Hotel Vartiosaari

Hotel Vartiosaari


Hotelli Vartiosaari

Hotelli Vartiosaari – Oma lomasaari

Kävele riippusillan yli ja rentoudu omassa saaressa Kemijokilaakson luonnonkauniissa maisemissa! Vartiosaari sijaitsee vain 10 km Rovaniemen keskustasta ja lentokentältä.

Tässä ainutlaatuisessa hotellissa on 11 huonetta, henkilökohtainen palvelu, korkeatasoinen ruoka ja mukavat ja tilavat huoneet. Aamiaiset ja muut ruokailut tarjoillaan tunnelmallisessa Kota Ravintolassa jonka keskellä palaa elävä tuli. Kaikki rakennukset ja miljöö on uudistettu 2017. Uudistukset suunnitteli Arkkitehti Yrjö Wiherheimo ja tekstiilitaiteilija Tiina Viherheimo. Saareen suunniteltiin omat kalusteet. Kalusteet on toteuttanut puuseppä Seppo Auvinen.

Superior-huoneet ovat sisustettu Artekin design-klassikoiden tyyliin ja ikkunoista avautuu jokinäkymät. Tilavissa huoneissa on oma sisäänkäynti. Kolmessa huoneessa on oma sauna, muiden huoneilla on käytössään hotellisauna. 

  • 9 Superior-huonetta
  • 2 Standard-huonetta
  • Tilausravintola 50 hengelle
  • Kokoustila 30 hengelle
  • 10 min Rovaniemen keskustaan ja rautatieasemalle
  • 10 min Rovaniemen lentokentälle

Varaa lomasi Hotelli Vartiosaaressa nyt

 
 
 

Ravintola

Kota on Vartiosaaren sydän.  Suuren tulisijan ympärille sopii ruokailemaan yhteensä 50 henkeä. Keittiömestarimme loihtii herkulliset lounaat sekä illalliset niin kokouspäiviin kuin perhejuhliin. Räätälöimme mielellämme teille sopivat kokonaisuudet. Ravintolassa tarjoillaan myös hotelliaamiainen.

Lue lisää

Huoneet

Yksityisellä saarellamme on 11 huoneitta joissa petipaikkoja yhteensä 36 hengelle. Sisustuksessa on käytetty niin Artekin klassikoita kuin Vartiosaareen puusepän suunnittelemia elementtejä.

Lue lisää

Palvelut

Räätälöimme juuri teille sopivat palvelut ja henkilökuntamme on valmiina auttamaan Teitä kaikin tavoin. Yhteistyössä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa toteutamme unohtumattomia kokonaisuuksia.

Lue lisää